Kategorier
Säkerhet

Installera passersystem på företaget i Örebro

För att hålla koll på vilka som går in och ut på arbetsplatsen i Örebro kan man installera ett passersystem. Det ökar säkerheten och medarbetarnas trygghet.

För alla som tittar på moderna tv-deckare så vill detektiverna gärna hålla koll på folk i handlingen. Vem är mördaren och vem är oskyldig, brukar vara ett spännande pussel. Till sin hjälp använder de gärna övervakningskameror men loggar även i passersystem. Nu är det mer fiktivt än verkligheten, även om verkligheten inte ligger långt bort.

Nu behöver man inte ha den mer allvarliga touchen och tanken som den fiktiva miljön har. Ett system som visar vilka som går in och ut ur lokalerna är trots allt en bra idé. Det finns en trygghet i att veta vilka som befinner sig på arbetsplatsen och när. Man förväntar sig att de anställda infinner sig på de arbetstider de har, så det handlar inte om övervakning.

Passersystem för trygghet och säkerhet

Utöver det så kan ett tryggt passersystem i Örebro även göra det enklare med hantering av vilka som får gå igenom vilka dörrar. Skulle någon tappa bort sin kodbricka kan man enkelt ta bort den ur systemet. Om en anställd som behöver komma åt fler eller färre dörrar är också det enkelt att programmera om i systemet. Ett passersystem är smidigt för både företaget och de anställda på så sätt.

Utöver kodbrickor kan man också ha kodlås. Ibland kan det vara kombinationer av olika sätt som behövs beroende på säkerhetsgraden inom företaget. Till och med fingeravtryck kan implementeras om det krävs. Det är också enkelt att lägga till tillfälliga gästbrickor när man får besök. Det gör att gästerna själva kan ta sig till de lokaler de har tillgång till. Det kan exempelvis handla om konsulter som ska arbeta ett par månader på företaget eller tillfälliga gäster.